JOCURI NOI MINI GOLF - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: mini golf

Chicken Golf - In acest joc ai sansa de a juca golf, insa un golf cu un puisor de gaina care trebuie sa ajunga la closca lui. Ajuta-l in aceasta privinta din cat mai putine rostogoliri.
Mario Golf - Acesta este un joc foarte interesant, in care tu trebuie sa il ajuti pe celebrul personaj de desene animate si de jocuri online Super Mario, sa castige un meci foarte interesant de mini golf. Un meci de mini golf online, unde tu trebuie sa ii areti lui Mario traiectoria perfecta pe care sa o ia mingea de golf, pentru a face un punctaj cat mai mare.
Mini golf - Ai la dispozitie trei personaje Cartoon Network din care va trebui sa alegi unul: Fred Flinstone, Yogi Bear sau Foghorn Leghorn. Dupa ce ti-ai ales personajul intra la o partida de golf umpic mai ciudata. Va trebui sa lovesti bila de golf, astfel incat sa obtii cel mai bun punctaj.
Mini golf desene animate - Acesta este un joc foarte interesant de mini golf, in care te vei intalni cu personejele tale favorite de desene animate, care le gasesti in fiecare zi pe Cartoon Networ. Distreaza-te cu acestia la o partida foarte interesanta de mini golf, si devino ce care face cel mai bun punctaj la acest joc.
Mini Golf Desne - Acesta este un joc online foarte interesant, in care tu trebuie sa ajuti mai multe personaje de desene animate de pe Cartoon Network, sa castige o partida de mini golf foarte interesant. Folosind mouse-ul, tu trebuie sa reusesti sa bagi bila de golf, din cat mai putine lovituri, in gaura. Treci cele 10 nivele si fa un scor cat mai mare la acest joc online.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri