JOCURI NOI JOCURI MAKE UP - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri make up

Deni the Girl - In acest joc dress-up Deni se reintoarce si-ti cere ajutorul in alegerea unei tinute pentru petrecerea mare la care se va duce. Nu o dezamagi
Emma Watson - Emma Watson, tanara actrita din Harry Potter te asteapta in acest joc de make up sa o aranjezi pentru o noua scena pe care o va juca in ultimul film de la Harry Potter.
Monster High Makeover 3 - Frumoasa Frankie Stein, are nevoie de un nou makeover. Daca stiti voi cum sa lucrati cu diferite farduri si cosmetice, atunci trebuie sa jucati acest joc si sa-i oferiti aceste frumoase fete cel mai stilat make up pe care l-a avut.
Specialistul in Cosmetica - In acest joc makeover trebuie sa ii alegi o tinuta fetei, dupa care sa ii faci un machiaj corespunzator, care sa se asorteze cu rochia. Arata-ne cat esti de priceput in aceasta bransa a cosmeticii si noi te vom premia.
Winter Elf Makeover - Atazi veti avea ocazia sa va jucati cu diferite cosmetice si sa-i oferiti un machiaj special unui Elf de iarna. Nu uitati sa-i alegeti si niste haine stilate.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri