JOCURI NOI JOCURI FOTBAL - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri fotbal

Fotbal cu Scooby Doo - Scooby Doo a iesit la o miscare pe terenul de fotbal si face un mic antrenament cu mingea. Ajuta-l sa faca cat mai multe jonglerii pe cap si pe picior cu mingea de fotbal.
Fotbal In Cerc - Esti un fotbalist cu un stil unic de antrenament. Fii vigilent si nu lasa mingea sa iasa din teren in timp ce incerci sa marchezi goluri.
Fotbal misterios - In acest joc tip puzzle ti se vor pune la incercare logica si gandirea. Du mingea catre tinta in cat mai scurt timp posibil.
Germany Fan Dress-up - In acest joc de tip dress-up ai sarcina de a o imbraca pe suportera Germaniei. Imbrac-o in culorile nationalei pentru a se putea observa ce echipa sustine.
Lionel Messi - Un nou joc cu Dress Up, in care protagonistul este insusi Lionel Messi. Acesta se pregateste de un nou meci in culorile Barcelonei dar aveti si alte echipamente din care sa alegeti.
Mickey Mouse Penalty - In acest joc cu fotbal Mickey Mouse l-a provocat la un meci de penalty pe adversarul sau de temut. Infrange-l inscriind mai multe goluri si nu te lasa batut.
Starurile fotbalului - In acest joc de sport toate vedetele din fotbalul momentului s-au reunit ca sa se intreaca in lovirea balonului cat mai precis si puternic, Alege-ti fotbalistul preferat si intra in cursa pentru balonul de aur lovind mingea cat mai bine si adunand cat mai multe puncte. Doar cel care va avea cele mai multe puncte va termina pe prima pozitie asa ca fi foarte atent cand lovesti mingea.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri