JOCURI NOI JOCURI CU SCOOBY - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri cu scooby

Fotbal cu Scooby Doo - scooby Doo a iesit la o miscare pe terenul de fotbal si face un mic antrenament cu mingea. Ajuta-l sa faca cat mai multe jonglerii pe cap si pe picior cu mingea de fotbal.
River Rapids Rampage - Sosul preferat din care se prepara scooby Snacksurile a fost furat de catre niste fantome. Cele doua personaje se afla pe o insula, unde sar putea sa fie fantomele... Ai grija sa folosesti diverse obiecte pentru a-ti indeplini misiunea.
Scooby Doo Creepy Castle - Toti membrii echipei lui scooby Doo au fost rapiti de fantoma imparat. Ajuta-l pe scooby Doo sa-si salveze prietenii, colectand obiectele care pot sa-i vina de hac fantomei. Ai grija ca scooby Doo sa nu se sperie pentru a nu pleca din castelul bantuit.
Scooby Doo Creepy Cave - Dupa ce au evadat de pe nava piratilor, Shaggy si scooby Doo au pornit intr-o noua aventura pe insula Creepy Cave. Ajuta-i pe cei doi sa gaseasca misterul fantomei de pe insula, fara ai speria prea tare.
Scooby Doo Goblin King - Alege unul din cele doua personaje Cartoon Network, si anume scooby Doo sau Shaggy, dupa care alege cu ce matura vrei sa zbori. Foloseste elemente magice pentru a dobora diverse creaturi magice. Ai grija sa nu te dea jos de pe matura.
Scooby Doo Graveyard Dash - scooby Doo s-a pierdut de echipa lui si este urmarit de fantoma cea rea intr-un cimitir bantuit de fantome. Ajuta-l sa scape de fantome, sarind peste obstacole si trecand de acest cimitir bantuit.
Scooby Doo Neptune Nest - scooby Doo si Shaggy se pregatesc de o noua aventura in ocean, unde vor explora diverse creaturi. Colecteaza obiectele care ar putea descifra misterul si ai grija la creaturile periculoase din ocean.
Scooby Doo skateboarding - scooby Doo face intrecere cu Shagy la sarituri cu skate-ul. Ai la dispozitie 3 sarituri pentru a dobora recordul lui Shagy. Acumuleaza cat mai multe puncte la fiecare saritura pentru a castiga competitia.
Scooby Doo skateboarding 2 - Acest joc cu scooby Doo este continuarea a jocului scooby Doo Big Air. De data aceasta poti sa alegi personajul cu care participi la competitie si anume: Masina misterelor, Shaggy sau scooby Doo. Dupa ce ti-ai ales personajul alege-ti skateboardul si locul unde doresti sa faci skateing.
Scooby Doo snowboarding - scooby Doo si gasca au luat o mica pauza cu misterele si au plecat in vacanta de iarna la snowboarding. Alege unul din cele doua personaje celebre, Shaggy, respectiv scooby Doo si fa diverse acrobatii cu placa de snowboard.
Scooby Doo surfing - Gasca lui scooby Doo au plecat la mare in vacanta pentru a face umpic de surfing. Se pare ca doar scooby Doo are chef in aceasta zi de surfing. Ajuta-l sa-si tina echilibrul si sa faca sarituri cu placa.
Scooby Doo The Ghost Pirate - In primul episod din seria jocurilor cu scooby Doo, cele doua personaje principale scooby Doo si Shaggy se afla pe nava piratilor pentru a descifra misterul fantomei pirat. Ai grija ca cei doi sa nu se sperie prea tare.
Scooby Doo The Last Act - scooby Doo si Shaggy n-au reusit sa se deghizeze foarte bine, de aceea abia au reusit sa scape pe o barca. Scapa definitiv de fantoma Craciunului si demasc-o. Ai grija ca barca voastra sa nu fie lovita si sa nu i-a apa.
Scooby Doo The Temple - scooby Doo si Shaggy se afla intr-o noua aventura in interioriul unei piramide antice. In acest templu sunt pericolele pretutindeni si mumii care sunt gata de atac. Ai grija ca cei doi sa nu se sperie pentru a putea continua aventura.
Scooby Doo Theatre Terror - Echipa vanatorilor de fantome formati din Shaggy si scooby Doo au pornit intr-o noua aventura. Cei doi se afla intr-un teatru bantuit de fantome. Ai grija la pericolele care ii pandesc pe amandoi si descifreaza misterul cu ajutorul obiectelor gasite pe jos.

(15 rezultate gasite)

spatiu
jocuri