JOCURI NOI JOC MASINI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: joc masini

Aventura Mario - Un celebru personaj de desene animate si de jocuri pe calculator, este vorba despre Mario, iti cere ajutorul pentru a reusi sa castige o cursa de Atv-uri. Acesta este incepator in acest domeniu, asadar, tu trebuie sa ii impartasesti tainele acestui tip de curse, si sa il ajuti sa treaca primul linia de sosire, fara a se accidenta.
Batman se feresete de gorila - Aflat in masina sa, celebrul personaj de desne animate, Batman trebuie sa se feresaca de o gorila fioroasa care se afla in masina din fata sa si tot arunca cu obiecte periculoasa spre masina lui Batman, iar acesta din urma trebuie sa se feresaca pentru a nu se accidenta.
Ben 10 distrugatorul - Unul dintre personajele tale preferate de desene animate, Ben 10, este cel care participa la un concurs inedit. In acest concurs, Ben 10, trebuie sa distruga cat mai multe masini puse una peste alta, cu ajutorul pumnilor, si astfel vei primi puncte in functie de cate masini distruge Ben 10 si la ce nivel reusesti sa ajungi.
Culege hamburgheri - Acesta este un joc foarte interesant, in care tu trebuie sa culegi hamburgheri si sucuri, cu o masina foarte interesanta. Condu cat mai bine masina, culege cat mai multe bonusuri si fa un punctaj cat mai mare la finalul jocului.
Disney Concurs Masini - In acest joc te asteapta o intrecere foarte interesanta, o intrecere la care vei lua parte. Este vorba despre un concurs interesant se masini, in care concurenti sunt celebrele personaj Disney. Tu trebuie sa iti alegi favoritul si sa il ajuti sa castige acest concurs de masini, care se desfasoara in trei etape. O sa te astepte o multime de surprize in acest joc online gratuit.
Fata si masinuta - Acesta este un joc foarte interesant si colorat, in care o fata draguta trebuie sa conduca o masina pe un drum cu tot felul de obstacole, si trebuie sa se fereasca de acestea pentru a nusi lovi frumoasa masina. Pe parcursul traseului, fata poate culege tot felul de bonusuri.
Masini de epoca - Iti plac masinile de epoca? Daca raspunsul este da, acesta este jocul perfect pentru tine, pentru a te relaxa intr-o zi plictisitoare sau stresanta. In acest joc tu va trebui sa conduci masini de epoca si sa concurezi la concursuri cu aceste masini. Condu masinile perfect si devino cel mai bun la acest joc.
Ninja Bike - Opt nivele foarte interesante te asteapta in acest joc online, in care tu trebuie sa o pe celebra testoasa ninja sa conduca motocicleta sa. Treci cat mai multe nivele si fa un punctaj cat mai mare la acest jco online.
Tracteaza masinile - esti un impatimit al jocurilor cu masini. Ei bine, de acesata pe site-ul nostru gasesti jocul perfect, jocul care te va tine ore in sir in fata calculatorului. Tu trebuie sa tractezi mai multe masini animate pe care ti le da calculatorul. Scoate un punctaj cat mai bun si intrecete cu prieteni tai.

(9 rezultate gasite)

spatiu
jocuri