JOCURI NOI JOC COPII MARIO - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: joc copii mario

Mario distrugatorul - Acesta este un joc online gratuit, foarte interesant, in care tu trebuie sa ajuti un celebru personaj de desene animate sa reuseasca sa indeplineasca misiunea pe care o are de rezolvat. Este vorba despre mario, care trebuie sa distruga mai multi inamici, iar tu trebuie sa il ajuti pe acesta sa duca la capat misiunea fara sa fie ranit.
Mario in balon cu aer - In acest joc tu trebuie sa il ajuti un celebr personaj de desene animate si de jocuri online sa treaca o misiune putin mai complicata si neobisnuita pentru acesta. Este vorba despre mario, care se afla intr-un balon cu aer si trebuie sa culeaga cat mai multe bonusuri care le afla pe traseu, pentru a puta trece nivelul.
Mario pe motocicleta - Celebrul personaj de jocuri online, Super mario, si-a cumparat o motocicleta smechera. Acesta este cam incepatorul in condus, astfel iti cere ajutorul pentru a reusi sa o conduca. Ajuta-l pe acesta sa reuseasca sa ajunga la linia de sosire nevatamat si intr-un timp cat mai scurt si obtine un punctaj cat mai mare la acest joc online gratuit.
Mario pluteste - Intra in lumea magica a jocurilor online cu mario, si ajuta-l pe acesta sa treaca o misiune, cu bine, in care acesta trebuie sa se fereasca de mai multe obstacole si trebuie sa elimine mai multi inamici. Ajuta-l pe acesta sa treaca cu bine misiunea, culege cat mai multe puncte bonus si termina jocul cu un scor cat mai mare posibil.
Mario Ride - Acesta este un joc foarte interesant, in care protagonistul este celebrul personaj de desene animate si de jocuri online, Super mario. Acesta tocmai si-a achizitionat o noua motocicleta si iti cere ajutorul pentru a o putea testa la maxim. Ajuta-l pe acesta sa vada daca motocicleta va rezista unor trasee dificile si distreaza-te incercand sa treci acest trasee.
Mario tractor - Acesta este un joc online foarte interesant pe care il poti juca gratis pe site-ul nostru si in care te vei intalni cu celebrul personaj de desene animate, Super mario. Tu trebuie sa il ajuti pe acesta sa conduca un tractor care are remorca, iar in remorca vei transporta punctele bonus pe care le gasesti pe parcursul traseului.
Mario Truck - Celebrul personaj de desene animate si de jocuri online, Super mario, si-a achizitionat o masina foarte puternica si masiva, si iti cere ajutorul pentru a reusi sa o conduca, pe niste trasee foarte dificile. Ajuta-l sa conduca masina si ai grija sa nu se accidenteze, deoarece masina este foarte greu de stapanit.
Super Mario Cros - Acesta este un joc online pentru copii, foarte interesant, in care tu trebuie sa il ajuti pe celebrul personaj de desene animate, Super mario, sa treaca mai multe trasee complicate si foarte periculoase, cu noul sau cross, pe care tocmai si la achizitionat. Acesta nu se prea descurca cu condusul crosu-lui, asadar va trebui ca tu sa il ajuti pe mario.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri