AI CAUTAT JOCURI NOI - ZOO - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: zoo

Baiatul bazooka - Baiatul bazooka este prin in acest joc si nu poate iesi din aceasta lume virtuala catre realitate decat daca distruge fiecare punct auriu. Ajuta-l sa treaca peste toate capcanele din calea lui si sa tinteasca cat mai bine catre aceste puncte aurii ascunse prin peretii pesterii. El stie ca de unul singur nu poate sa termine cu bine distrugand fiecare punct auriu de aceea te cheama sa il ajuti si cu siguranta dupa ce veti reusi sa iesiti in lumea reala veti ramane foarte buni prieteni.
Salveaza animalele Zoo - In acest joc esti doctorul veterinar al gradinii zoologice de la tine din oras si cateva dintre animale s-au imbolnavit grav. Trebuie sa le faci injectii pentru ca starea lor de sanatate sa se imbunatateasca.
Transporta Animalele - In acest joc cu camioane ai sarcina de a transporta animalele in siguranta pana la gradina zoologica din oras. Asigura-te cu animalele sunt in siguranta si nu vor scapa din remorca iar scorul tau va fi ridicat.
Trei panda - Cei trei ursuleti panda sunt prinsi intr-o cusca de vanatorul cel rau si urmeaza sa fie tranportati catre trei gradini zoologice, astfel despartindu-se. Misiunea ta este sa ii ajuti pe cei trei sa scape din cusca in care se afla si sa treaca prin camera vanatorului fara ca el sa isi de-a seama iar mai apoi sa evadeze in padurea de unde au fost capturati.

(4 rezultate gasite)

spatiu
jocuri