AI CAUTAT JOCURI NOI - X SI 0 - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: x si 0

Bataie Ben 10 - Gwen si bunicul Max au plecat la hala unde se tine jocul Sumo Slammers 2000 pentru a testa noile puteri ale lui Gwen. Dar acolo ei au fost prinsi de catre maleficul cavaler negru. Acum e timpul ca Ben 10 sa devina erou si sa intervina in aceasta situatie. Foloseste Omnitrixul si transformate in extraterestrii de care ai nevoie pentru a-ti salva rudele.
Ben 10 Bike Rider - In acest joc cu motociclete pilotul este Ben 10. Ajuta-l sa depaseasca cu bine obstacolele care se ivesc pe traseu si totodata culege toate bonusurile posibile pentru un punctaj cat mai mare.
Ben 10 Jetray - Ben 10 s-a transformat in extraterestrul Jetray folosind ceasul sau Omnitrix. Ajuta-l pe Ben 10 sa mearga pe mijlocul oceanului si sa nu mearga prea sus sau prea jos pentru a nu se rani.
Ben 10 Super Cross - Alatura-te si tu unei curse alaturi de Ben ten, intr-un joc cu motociclete si cu extraterestrii. Sa conduci o motocicleta nu e deloc usor, si mai ales pe o planeta straina, unde sunt o multime de monstrii si de plante extraterestre care pot sa-ti dea tarcoale. Ajuta-l pe Ben 10 sa le evite, sa colecteze bonusurile de pe drum si sa stranga cat mai multe puncte pana la finalul nivelelor. Un joc nou din categoria "jocuri de pe cartoon network" de care sa te bucuri impreuna cu prietenii tai online.
Ben 10 supercross - Ben 10 este un aventurier. In acest joc Ben se angajeaza intr-o misiune. De aceasta data el porneste pe motocicleta. Incercand sa colecteze toate piesele de metal existente pe jos dupa prabusirea unei nave a extraterestrilor. Insa aceasta misiune este mai grea decat suna. Veti vedea la ce primejdii este supus Ben 10 cand porneste la drum cu motocrossul sau. Ajuta-l sa treaca nevatamat de trasee.
Ben 10 vs Bakugan - Acesta este un joc foarte interesant, care are o actiune complexa si o grafica minunata. Ben 10, unul dintre cele mai populare personaje de desene animate din toata lume, are de trecut de celebrul sau rival Bakugan, la un concurs de tras cu arcul. In functie de nivelul la care te afli, dificultatea creste. Tu trebuie sa setezi altitudinea si viteza sageti astfel incat sa nimeresti adversarul.
Box cu Ben 10 - Acesta este un joc foarte interesant in care unul dintre personajele tale preferate de desene animate, Ben 10 este in prim plan, si inearca sa isi invinga adeversari intr-un meci de box unu contra unu. Jocul este dedicat special pentru baieti pasionati de box, care au ocazia sa il ajute pe Bem 10 sa castige cat mai multe meciuri.
Camionul monstru turbo - Conducerea unui monster truck este extrem de distractiva. Masina are rotile extrem de mari si sensibilitatea suspensiilor este de asemenea de invidiat, putand trece peste orice fel de obstacol foarte usor. Porniti motorul si treceti cele 10 nivele foarte provocatoare.
Dexter DJ - O noua inventie creata de Dexter si anume Mix Master 2000. Cu aceasta Dexter isi propune sa scoata cea mai buna muzica de pe piata. Pentru o promovare mai eficienta atat pe internet, cat si in realitate Dexter este ajutat de Dee Dee sa vanda cd-uri cu muzica.
Laser Lab Dexter - Dee Dee vrea ca petrecerea de ziua ei sa fie perfecta, de aceea l-a rugat pe Dexter sa o ajute. Din fericire Dexter tocmai a terminat ultima sa inventie si anume Triny Tron Laser 2000. Chiar daca toate iti sunt impotriva, tu va trebui sa faci fata in situatii destul de dificile.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri