AI CAUTAT JOCURI NOI - SHAGGY - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: shaggy

Ghost in the Cellar - Fantom de Craciun i-a urmarit pe shaggy si Scooby Doo pana la teatru. Ajuta-i pe cele doua personaje fricoase sa se deghizeze dupa statuia care iti este data la fiecare nivel pentru a scapa de fantoma.
River Rapids Rampage - Sosul preferat din care se prepara Scooby Snacksurile a fost furat de catre niste fantome. Cele doua personaje se afla pe o insula, unde sar putea sa fie fantomele... Ai grija sa folosesti diverse obiecte pentru a-ti indeplini misiunea.
Scooby Doo - In acest joc de colorat ai sarcina se readuci culoarea pe fetele eroilor din serialul Scooby Doo. Coloreaza-i folosind paleta din dreapta, alegand culorile potrivite.
Scooby Doo Creepy Cave - Dupa ce au evadat de pe nava piratilor, shaggy si Scooby Doo au pornit intr-o noua aventura pe insula Creepy Cave. Ajuta-i pe cei doi sa gaseasca misterul fantomei de pe insula, fara ai speria prea tare.
Scooby Doo Curse of Anubis - In acest joc nou cu personajele indragite de pe Cartoon Network si anume Scooby Doo si shaggy pornesc intr-o noua aventura. De data aceasta sunt in interiorul unei piramide si trebuie sa rezolve diverse misiuni, unde logica sta la baza. Sa vedem care dintre voi e mai destept!
Scooby Doo Goblin King - Alege unul din cele doua personaje Cartoon Network, si anume Scooby Doo sau shaggy, dupa care alege cu ce matura vrei sa zbori. Foloseste elemente magice pentru a dobora diverse creaturi magice. Ai grija sa nu te dea jos de pe matura.
Scooby Doo misiune periculoasa - In acest joc, celebra echipa fantastica din desenele cu Scooby Doo, este voarba despre Scooby Doo si shaggy, trebuie sa rezolve o misiune foarte infricosatoare, o misiune in care trebuie sa exploreze mai multe zone foarte periculoase, care daca acestia ajung unde nu trebuie ii vor speria foarte tare si vor fugi de la locul misiuni, iar jocul se va sfarsi.
Scooby Doo Neptune Nest - Scooby Doo si shaggy se pregatesc de o noua aventura in ocean, unde vor explora diverse creaturi. Colecteaza obiectele care ar putea descifra misterul si ai grija la creaturile periculoase din ocean.
Scooby Doo Pirate Ship - Fantoma a ajuns pe nava piratilor si cele doua personaje de pe Cartoon Network, Scooby Doo si shaggy, se pregatesc de a dezlega un nou mister. In acest episod 4, cei doi au ajuns pe nava piratilor pentru a prinde fantoma care bantuie intreg orasul.
Scooby Doo Reef Relief - Dupa ce ai terminat de evadat de pe insula Creepy Cave, ai ajuns intr-un tunel acvatic. Scooby Doo si cu shaggy s-au urcat la bordul unui submarin si trebuie sa iasa din acest tunel, fara a fi prinsi sub daramaturi sau de rechini. Foloseste diverse obiecte pe care le colectezi pe parcurs pentru a termina jocul.
Scooby Doo skateboarding 2 - Acest joc cu Scooby Doo este continuarea a jocului Scooby Doo Big Air. De data aceasta poti sa alegi personajul cu care participi la competitie si anume: Masina misterelor, shaggy sau Scooby Doo. Dupa ce ti-ai ales personajul alege-ti skateboardul si locul unde doresti sa faci skateing.
Scooby Doo snowboarding - Scooby Doo si gasca au luat o mica pauza cu misterele si au plecat in vacanta de iarna la snowboarding. Alege unul din cele doua personaje celebre, shaggy, respectiv Scooby Doo si fa diverse acrobatii cu placa de snowboard.
Scooby Doo The Ghost Pirate - In primul episod din seria jocurilor cu Scooby Doo, cele doua personaje principale Scooby Doo si shaggy se afla pe nava piratilor pentru a descifra misterul fantomei pirat. Ai grija ca cei doi sa nu se sperie prea tare.
Scooby Doo The Last Act - Scooby Doo si shaggy n-au reusit sa se deghizeze foarte bine, de aceea abia au reusit sa scape pe o barca. Scapa definitiv de fantoma Craciunului si demasc-o. Ai grija ca barca voastra sa nu fie lovita si sa nu i-a apa.
Scooby Doo The Temple - Scooby Doo si shaggy se afla intr-o noua aventura in interioriul unei piramide antice. In acest templu sunt pericolele pretutindeni si mumii care sunt gata de atac. Ai grija ca cei doi sa nu se sperie pentru a putea continua aventura.
Scooby Doo Theatre Terror - Echipa vanatorilor de fantome formati din shaggy si Scooby Doo au pornit intr-o noua aventura. Cei doi se afla intr-un teatru bantuit de fantome. Ai grija la pericolele care ii pandesc pe amandoi si descifreaza misterul cu ajutorul obiectelor gasite pe jos.
Scooby Doo- Barca piratilor - Celebrul persoanj de desne animate, Scooby Doo, impreuna cu prietenul acestuia shaggy, se afla pe o barca de pirati si acestia trebuie sa scape cu bine de pe aceasta barca. Ajuta-i sa rezolve misiunea si gaseste cat mai multe indici, pentru a reusi sa o faci. Alaturate echipe formata din cei doi si distreaza-te foarte bine cu acest joc online.
Scooby fuge de fantaoma - Celebrul personaj de desene animate Scooby Doo, impreuna cu prietenul sau shaggy, se afla intr-o pestera intunecoasa si trebuie sa fuga de o fantoma care vrea sa ii prinda. Scooby Doo este cu barca si trebuie sa se fereasca de pietrele din pestera, pentru a nu fi prinsi de fantoma.
Tunelul Vitezei - In acest joc cu Scooby si shaggy ai sarcina de a-i scapa de urmaritor. Condu vagonul lor prin tunelurile cu peripetii si ajungi cat mai departe pentru a trece nivelul.

(19 rezultate gasite)

spatiu
jocuri