AI CAUTAT JOCURI NOI - RONALDO - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: ronaldo

Christiano Ronaldo Makeover - Iubitul fotbalist de la Real Madrid, Christiano ronaldo, este prezent in acest joc de makeover. Este un tip foarte dragut si fetele si femeile il indragesc foarte mult pe tanarul jucator. Si asta nu se intampla neaparat pentru talentul sau de fotbalist ci mai degraba pentru felul in care arata. ASa ca va avea nevoie de niste haine si un machiaj profesionist pentru a aparea la o emisiune televizata, dn aceasta seara.
Cristiano Ronaldo Dressup - Chiar daca nu v-ati uitat niciodata la un meci de fotbal, trebe sa fi auzit de Cristiano ronaldo. Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de fotbal, care stie sa joace, dar dupa cum se pare sa faca si modeling. In acest joc ne vom ocupa de modeling, va trebui sa avem grija de imbracamintea lui. Alege-i cele mai potrivite haine, pentru a-l face sa arate cat mai bine.
Fotbal - In acest joc cu fotbal iti poti alege orice echipa participanta la campionatul mondial de fotbal 2010, si ai telul de a castiga la penalty meciul final.
Modifica-l pe Cristiano Ronaldo - In acest joc, tu poti sa te joci cu imaginea lui Cristiano ronaldo, si sa il faci sa arate in modul in care tu doresti. Jocul este unul foarte interesant, inttrucat tu poti sa il faci sa isi schimbe hainele, freza, accesorile, dupa bunul tau plac. Astfel el va arata in joc, exact cum iti doresti tu.
Starurile fotbalului - In acest joc de sport toate vedetele din fotbalul momentului s-au reunit ca sa se intreaca in lovirea balonului cat mai precis si puternic, Alege-ti fotbalistul preferat si intra in cursa pentru balonul de aur lovind mingea cat mai bine si adunand cat mai multe puncte. Doar cel care va avea cele mai multe puncte va termina pe prima pozitie asa ca fi foarte atent cand lovesti mingea.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri