AI CAUTAT JOCURI NOI - PINGUINUL - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: pinguinul

Madagascar si pinguinul - Acest pinguin din filmul animat Madagascar are o misiune foarte grea dar si foarte importanta pentru jungla. Trebuie sa treaca cu bine peste aceste obstacole pentru a ajunge la Alex sa ii spuna noile stiri.
Penguin Escape - In acest joc trebuie sa muti acele patrate desenate in asa fel incat sa dispara toate, iar pinguinul sa poata parasi acesta tara calduroasa prin gaura din pamant.
Pinguinul inarmat - pinguinul acesta inarmat a reusit sa se catere pe munte iar acum urmaritorii lui i-ai dat de urma. Ajuta-l sa ii impuste pe toti pentru a scapa cu viata din aceasta confruntare.
Pinguinul Piroman - In acest joc de logica si indemanare, pinguinul are nevoie de ajutorul tau. Amplaseaza bombele in asa fel incat explozia sa-l trimita catre iglul sau. Scorul tau va fi mai mare daca vei folosi cat mai putine bombe.
Pinguinul si bombele - Acest mic pinguin are nevoie de toata mintea ta pusa in functiune pentru a reusi sa se fereasca de bombele aruncate de elicopter. Pune bucatile de gheata in asa fel incat sa scape acest pinguin cu viata.
Restaurantul Pinguinului din Tokyo - Acest restaurant a fost deschis chiar azi si toti pinguinii sunt invitati sa participe la marea deschidere. Restaurant va oferi publicului consumator o multitudine de sortimente de mancare si de bauturi dintre cele mai bune. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l ajutati pe pinguin sa le serveasca intr-un timp cat mai scurt, astfel el poate sa ia cat mai multe comenzi si sa stranga destui bani pentru a trece la nivelul urmator.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri