AI CAUTAT JOCURI NOI - MECI JOC - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: meci joc

Ajuta-l pe Spiderman - Acesta este un joc foarte interesant, un joc 3d care poate fi jucat si multiplayer. Impreuna cu cel mai bun prieten al tau, poti da un meci de lupte online, unde vei gasi caractere, dintre cele mai cunoscute personaje de desene animate. jocul este unul foarte bun, si te vei distra ore in sir jucandu-te.
Box cu Ben 10 - Acesta este un joc foarte interesant in care unul dintre personajele tale preferate de desene animate, Ben 10 este in prim plan, si inearca sa isi invinga adeversari intr-un meci de box unu contra unu. jocul este dedicat special pentru baieti pasionati de box, care au ocazia sa il ajute pe Bem 10 sa castige cat mai multe meciuri.
Cristiano Ronaldo Dressup - Chiar daca nu v-ati uitat niciodata la un meci de fotbal, trebe sa fi auzit de Cristiano Ronaldo. Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de fotbal, care stie sa joace, dar dupa cum se pare sa faca si modeling. In acest joc ne vom ocupa de modeling, va trebui sa avem grija de imbracamintea lui. Alege-i cele mai potrivite haine, pentru a-l face sa arate cat mai bine.
Meci de box - Pentru a te pregati de marele meci pe care il vei avea de disputat in fata campionului mondial, vei avea mult de tras la antrenamente. Termina antrenamentele si joaca meciul cel mare.

(4 rezultate gasite)

spatiu
jocuri