AI CAUTAT JOCURI NOI - MARIO NOI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: mario noi

Baiatul Apelor - In acest joc trebuie sa ghidezi baiatul prin toate nivelele pana va iesi din Lumea apelor. Ai grija sa nu cada in apa.
Clasic Mario - Acesta este un joc clasic cu celebrul personaje de desene animate Super mario. In acest joc tu trebuie sa il ajuti pe acesta sa teraca clsicile nivele, care in acest joc sunt imbunatatite, cu noi trasee si adeversari noi pe care trebuie sa ii infrunte pentru a putea salva printesa.
Lumea lui Mario - Acest joc cu mario este nou si foarte dificil. Trebuie sa ai multa atentie si sa nu te grabesti caci poate vei regreta. Mergi controlat si fii atent la obstacole.
Mario tractor - Acesta este un joc online foarte interesant pe care il poti juca gratis pe site-ul nostru si in care te vei intalni cu celebrul personaj de desene animate, Super mario. Tu trebuie sa il ajuti pe acesta sa conduca un tractor care are remorca, iar in remorca vei transporta punctele bonus pe care le gasesti pe parcursul traseului.
Puii de Gaina - In acest joc mario si-a trimis puisorii de gaina intr-o misiune speciala impotriva celor de la McDonalds. Ei trebuie sa ajunga cat mai departe si sa inchida lantul de magazine. Toate aceastea cu ajutorul tau.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri