AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI DIFERENTE - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri diferente

BatMan Pics - Batman ti-a cerut ajutorul in inlaturarea unui puzzle care tine o usa incuiata. El ti-a cerut ajutorul in gasirea diferentelor intre doua poze cu el. Ajuta-l pe Batman si nu-l lasa pe Joker sa scape.
Cursa Calutului - In acest joc cu animale avem un cal tare naravas. El trebuie sa isi consume energia si s-a apucat de galopat in mare viteza insa nu a observat obstacolele din calea sa. Ajuta-l sa sara peste ele pentru a ajunge nevatamat inapoi la grajd.
Diferente de Sf Valentin - In acest joc de identificat diferente, Lilith ti-a propus sa le descoperi pe toate din pozele ei de ziua sfantului Valentin. Cauta-le si selecteaza-le pe toate in timp cat mai scurt pentru a-ti mari punctajul.
Diferente in Disney Park - Intra in acest joc si fi foarte atent pentru a observa fiecarediferenta dintre cele doua imagini alaturate cu castelul din Disney Park. Nu uita ca aceasta provocare este contra timp si trebuie sa fi rapid.
Domnul Ploii - Diferente - In acest joc de indentificat diferente, Domnul Ploii le-a ascuns cat de bine a putut. Tu insa esti mai istet decat el si le vei gasi pe toate facand un scor record.
Emma Spot the Difference - In acest joc cu Emma, misiunea ta este sa descoperi toate diferentele dintre pozele ei de la Valentines Day. Cauta-le cu atentie si nu omite niciuna, iar daca te vei misca rapid, scorul tau va fi unul pe masura.
Gaseste Diferentele - In acest joc de gasit diferentele o ai in fata pe Testoasa Ninja Diego. Gaseste diferentele si fa un scor cat mai mare.
Identifica asemanarile - In acest joc trebuie sa gasesti cinci asemanari / nivel intre doua poze diferite. Pentru un scor cat mai mare nu da click decat cand esti sigur ca ai gasit asemanarea.
Lilo and Stitch diferente - Lilo si Stici, sunt cei mai buni prieteni, de aceea isi petrec mai tot timpul impreuna. De data aceasta au nevoie de ajutorul tau. Ei joaca un nou joc de logica si anume: gaseste diferentele. Obiectivul tau este sa gasesti diferentele dintre 2 imagini aproape identice.
Lumea Disney - Intra in minunata lume Disney si gaseste diferentele bine ascunse intre doua poze cu soriceii tai preferati. Gaseste-le pe toate in cel mai scurt timp si nu te lasa intimidat daca vre-una ti se pare mai dificil de gasit.
Piglets Spot the Differences - In acest joc de gasit diferentele, sarcina ta este aceea de a le identifica pe toate, din filmul Piglets the Big Movie. Cauta-le cu atentie prin pozele aparent similare. Cu cat te vei misca mai rapid, cu atat scorul tau va fi mai mare.
Povestea leului - Suntem siguri ca va veti bucura de acest joc de buna calitate in care trebuie sa gasiti mici diferente intre cele doua imagini, care spun povestea unui leu care nu traieste cum este normal in jungla ci intr-o familie de oameni care il iubesc si il trateaza ca pe un membru al familiei.
Tom si Jerry cu diferente - In acest joc personajele tale favorite de pe Cartoon Network, Tom si Jerry, sunt in doua poze aproape identice. Totusi intre aceste doua poze sunt 10 diferente pe care trebuie sa le gasesti.

(13 rezultate gasite)

spatiu
jocuri