AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU STICI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu stici

Cautatori de comori - Lilo si Stitch au naufragiat pe o insula in cautarea unei comori a piratilor. Alege unul din cele doua personaje si incepe aventura. Colecteaza toate bilele colorate de pe insula pentru a ajunge la adevarata comoara.
Cursa Lilo si Stici - Un nou joc cu curse de masini in care personajele Lilo si stici trebuie sa fuga cu masina de plaja, de capitanul Gantu. Capitanul Gantu il cauta pe stici pentru a-l rapi pe nava sa extraterestra. Ai grija sa nu te prinda pentru a evada cu succes.
Gandeste cu Lilo si Stitch - Ajut-o pe Lilo sa adune toate bilele de pe plansa de aceiasi culoare intr-un singur loc, pentru a putea fi teleportate in ozn-ul lui Stitch. Ai grija la timp si nu fa greseli.
Lilo and Stitch diferente - Lilo si stici, sunt cei mai buni prieteni, de aceea isi petrec mai tot timpul impreuna. De data aceasta au nevoie de ajutorul tau. Ei joaca un nou joc de logica si anume: gaseste diferentele. Obiectivul tau este sa gasesti diferentele dintre 2 imagini aproape identice.
Lilo si Stitch logica - Antreneaza-ti mintea alaturi de personajele tale favorite de pe Disney Channel si anume Lilo si Stitch. Va trebui sa spargi boxurile de aceiasi culoare, astfel incat Stitch sa ajunga la gaura spre urmatorul nivel.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri