AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU ROBOT - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu robot

Dexter si Mandark - Vesnicii dusmani inteligenti, Dexter si Mandark, se bat intr-o noua competitie cu roboti. robotii lui Mandark au fost trimisi sa-i distruga intreg sistemul lui Dexter. Dexter va trebui sa-i elimine aruncandu-i in acid pentru distrugere.
Dexter si robotii - Dexter organizeaza in laboratorul sau cele mai tari batai in ring intre roboti. De aceea si Dexter si Mandark si-au construit cel mai bun robot pentru aceasta batalie. Sa vedem ce lovituri ii vei aplica robotului lui Mandark pentru a-l elimina.
Dexter versus Mandark - Cei doi rivali dintotdeauna, Dexter si Mandark de pe Cartoon Network, si-au construit in laboratoarele sale cei mai tari roboti pentru a se infrunta. Castigatorul dintre cei doi va deveni proprietar peste laboratorul invinsului.
Ghiceste cu Wall-e - Esti robotelul Wall-e si trebuie sa ghicesti sub care cana se ascunde gandacul robot. Ai la dispozitie 3 incercari pentru a ghici. Vei fi nevoit sa ghicesti unde se afla pentru a nu se supara Eva pe tine.
Impuscaturi cu Wall-e - robotul viitorului din desenele animate cu Wall-e se antreneaza impuscand diverse obiecte din viitor. Ai grija sa nu tragi in Eva si sa palesti cat mai multe tinte in miscare.
In spatiu cu Wall-e - Povestea de iubire dintre robotelul din viitor si robotul wall-e continua si in acest joc. Esti robotul viitorului si trebuie sa calatoresti prin spatiu pentru a-l gasi pe Wall-e. Ai grija sa nu te incurci in obstacole...
Joc de memorie cu Wall-e - Un nou joc cu personajele din desenele Disney Pixar Wall-e. Ajuta-l pe robotelul Wall-e sa formeze perechi a cate 2 imagini identice. Fiecare pereche reusita iti aduce un anumit punctaj. Obtine cel mai bun scor si termina levelele.
Lab on The run - Din laboratorul lui Dexter au evadat niste creatii facute de el, gandacii electronici. Va trebui sa construiesti un zid de aparare, dar si turnuri de atac pentru a elimina fiecare val de gandaci. Ai grija sa nu scape de sub control, pentru ca iti pot distruge intreg laboratorul.
Laboratorul lui Dexter - Un nou joc cu Dexter si Dee dee. Dee dee a lasat liber un robot din laborator, iar acesta a evadat. Va trebui sa gasesti robotul luandu-te dupa urmele ramase de el, inaintea parintilor tai.
Robotul Wall-e - robotul Wall-e trebuie sa demoleze schelele de cladiri pentru ai face loc gandacului robot sa treaca pe linia de curent. Ai grija sa demolezi, atat cat este nevoie deoarece daca ai demola prea mult, robotul gandac sar putea curenta.
Splitman - Splitman este un omulet care este prin pe o nava extraterestra si nu stie sa isi gaseasca singur calea de iesire. Misiunea ta in acest joc este sa il ajuti sa iasa din fiecare camera cu bine pentru ca intr-un final sa poata parasi nava si sa se intoarca acasa la prietenii lui. Dificultatea fiecarui nivel va creste asa ca va trebui sa iti arati modul tau de gandire foarte repede.

(11 rezultate gasite)

spatiu
jocuri