AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU RAZBOI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu razboi

Batalia din razboi - In acest joc esti un soldat american care trebuie cu orice pret sa apere baza armatei din acest oras de aceea s-a plasat pe un deal pentru a impusca fiecare inamic.
Pinguinii malefici ataca - Daca vrei sa faci parte si tu dintre supereroii care de-a lungul timpului au salvat orase atunci trebuie sa iti pui mintea in functiune si sa pozotionezi niste tunuri in asa fel incat sa elimine fiecare pinguin malefic.
Printul curajos din Persia - Hai in aceasta aventura cu acest print din tinuturile indepartate ale Persiei si incercati sa traversati tot castelul pentru a o salva pe iubita lui si pentru a primi si tu putin respect din partea poporului.
Razboiul corabiilor - In acest joc trebuie sa iti alegi corabia cu care urmeaza sa cuceresti cat mai multe din teritorile inamicilor. Ai grija ca si pentru ei tu esti o tinta si de fiecare data cand vor avea ocazia vor trage cu tunul inspre tine.
Razboiul social incepe - Daca vrei sa iti pui si tu putin mintea la contributie atunci ar trebui sa intri in acest joc de strategie si sa iti alegi armata cu care mai apoi trebuie sa cuceresti noi teritorii si sa castigi razboiul. Crezi ca esti in stare de toate aceste lucruri?
Razboiul Spartanului - In acest joc cu spartani, trebuie sa-l ajuti pe tanarul razboinic sa-si rascumpere patria pe campul de razboi. Omoara-ti inamicii din campul de lupta si culege bonusurile care-ti vor reumple viata, sau iti vor da o alta in plus.
Spartanul la lupta - Acest spartan trebuie sa infrunte de unul singur o intreaga armata si are nevoie de putin ajutor din partea ta. Intra in joc si ofera-i-l pentru a putea iesi biruitor in urma aceste mari confruntari.
Zombi in oras - Daca esti pasionat de jocurile inspaimantatoare atunci acesta este cel mai potrivit pentru tine. Intra cu mult curaj si alatura-te armatei pamantene care a mai ramas in viata pentru a spulbera armatele intunecate ale zombiilor. Colecteaza de pe jos cat mai multi banuti pentru a achizitiona cele mai noi si puternice arme. Descopera cat mai multe nivele si omoara toti zombi din aceasta armata a raului pentru a putea castiga marele razboi si a fi liber din nou.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri