AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU PESCUIT - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu pescuit

La pescuit cu Zack si Cody - Maddie, ingrijitoarea lui Zack si Cody este la serviciu in magazin. Zack si Cody sunt catarati deasupra rafturilor cu snacksuri si vor sa pescuiasca produsele din magazin. Ai grija ca cei doi sa nu fie prinsi de Mandy.
Obama la Pescuit - Pescuitul este un sport relaxant, si multi merg la pescuit nu doar pentru a prinde pesti dar pentru a-si reincarca bateriile. Se pare ca si lui Obama ii prieste acest sport, iar voi il puteti insoti intr-un joc de pescuit, in care veti castiga daca veti reusi sa prindeti toti pestii inainte ca timpul sa expire. Succes!
Pescuitul cu Freddy - Daca esti de parere ca pescuitul este un sport plictisitor atunci te invit alaturi de Freddy la o partida de pescuit. Vei vedea ce distractiv poate sa fie chiar si pescuitul daca sti cum sa il practici.
Pescuitul la sulita - Intra in acest joc si ajuta-l pe omul preistoric sa prinda cat mai multi pesti cu sulita lui pentru ca are o familie acasa pe care trebuie sa o hraneasca. Crezi ca poti fi un ajutor potrivit pentru el?
Regele pescuitului - Regele pescuitului este numele concursului de pescuit care are loc la tine in oras azi. Daca vrei sa faci parte si tu din acest concurs ajuta-l pe pescarul tau favorit sa prinda cat mai multi pesti ca astfel sa primeasca titlul de regele pescuitului.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri