AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU LILO - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu lilo

Cautatori de comori - lilo si Stitch au naufragiat pe o insula in cautarea unei comori a piratilor. Alege unul din cele doua personaje si incepe aventura. Colecteaza toate bilele colorate de pe insula pentru a ajunge la adevarata comoara.
Cursa cu Lilo si Stitch - Personajele tare preferate de la Disney, lilo si Stitch au nevoie de ajutorul tau intr-o cursa pe nisip. Ajutati-l pe Stitch sa treaca de fiecare nivel in timp util pentru a o salva pe lilo.
Cursa Lilo si Stici - Un nou joc cu curse de masini in care personajele lilo si Stici trebuie sa fuga cu masina de plaja, de capitanul Gantu. Capitanul Gantu il cauta pe Stici pentru a-l rapi pe nava sa extraterestra. Ai grija sa nu te prinda pentru a evada cu succes.
Danseaza cu Lilo si Stitch - lilo si Stitch fac diverse miscari de dans, cat mai greu de realizat. Alege unul din cele doua personaje si castiga concursul. Pentru aceasta va trebui sa imiti la perfectiune dansul oponentului.
Gandeste cu Lilo si Stitch - Ajut-o pe lilo sa adune toate bilele de pe plansa de aceiasi culoare intr-un singur loc, pentru a putea fi teleportate in ozn-ul lui Stitch. Ai grija la timp si nu fa greseli.
Lilo and Stitch - Stitch isi face antrenamentul de zi cu niste masinarii proiectate atat pentru dans cat si pentru actiune. Vei invata miscari noi de dans si modalitati de a impusca o masinarie. Spor la treaba alaturi de lilo si Stitch!
Lilo and Stitch diferente - lilo si Stici, sunt cei mai buni prieteni, de aceea isi petrec mai tot timpul impreuna. De data aceasta au nevoie de ajutorul tau. Ei joaca un nou joc de logica si anume: gaseste diferentele. Obiectivul tau este sa gasesti diferentele dintre 2 imagini aproape identice.
Lilo and Stitch laser blast - Un nou joc cu lilo si stici, in care Stici a fost capturat de capitanul Guntu pe nava lui spatiala. Ajuta-l pe Stici sa foloseasca arma lui Laser Blast si evadeaza de pe nava extraterestra pentru a o revedea pe lilo.
Lilo la Doctor - lilo are nevoie de ajutorul vostru in aceste noi jocuri cu doctori deoarece o doare ureachea. Ea si Stich au venit la tine in cabinet iar tu trebuie sa efectuezi diferite proceduri medicale pe urechea ei pana cand o tratezi. Succes!
Lilo si Stitch - Cele doua personaje prietenoase de pe canalul de desene animate Disney Channel si anume lilo si Stitch te asteapta sa li te alaturi in aventura lor. Ajut-o pe lilo sa stranga ouale care cad din nava extraterestra.
Lilo si Stitch - Un nou episod din lilo si Stitch, in care cele doua personaje disney au intrat in ocean pentru a hrani pestii cu mancare. Ia o gura de oxigen si fa scufundari in ocean pentru a le da de mancare pestilor. Ai grija sa nu te vada sora ta cea mare facand aceste lucruri.
Lilo si Stitch fac surfing - De data aceasta lilo si Stitch s-au plictisit de atata stat in casa si au iesit la ocean pentru a face surfing. Alege unul din cele doua personaje si salveaza-ti prietenii facand surfing.
Lilo si Stitch la bowling - In acest episod din lilo si Stitch, personajele disney, se afla la bowling. Regleaza locul unde arunci, directia si puterea cu care il arunci pe Stitch ca pe o minge de bowling.
Lilo si Stitch logica - Antreneaza-ti mintea alaturi de personajele tale favorite de pe Disney Channel si anume lilo si Stitch. Va trebui sa spargi boxurile de aceiasi culoare, astfel incat Stitch sa ajunga la gaura spre urmatorul nivel.
Stitch galactic escape - Stitch a fost capturat pe sediul federatiei galactice de extraterestrii pentru a fi dus inapoi pe planeta unde ii este locul. Insa lilo il doresti cu disperare inapoi pe planeta Pamant. Va trebui sa folosesti armele si sa evadezi de pe aceasta nava extraterestra.

(15 rezultate gasite)

spatiu
jocuri