AI CAUTAT JOCURI NOI - JOCURI CU KUZCO - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu kuzco

Cursa cu Kuzco - Regatul lui kuzco este in pericol de a fi luat de catre vrajitoarea Yzma. Trebuie sa castigi aceasta cursa impotriva lui Kronk, altfel regatul tau va fi luat de Yzma. Prietena ta iti va face galerie.
Cursa Kuzco - In acest joc cu imparatul kuzco in devenire trebuie sa colectezi bonusurile si sa nu te lasi sa te ajunga din urma Yzma si Kronk. Condu o masina din laboratorul lui Yzma si ai grija la obstacole.
Kusco - kuzco este personajul principal din desenele animate Scoala lui kuzco, unde este imparat peste imperiul cuzconian. Yzma si Kronk vor sa-l dea jos de pe tron, iar pentru aceasta trebuie sa-l invinga la o competitie. Acum e timpul pentru colorat.
Kuzco broscoiul - Kronk si Yzma au facut o potiune pentru a-l transforma pe kuzco intr-un broscoi. kuzco a cazut in capcana lor si a fost transformat. Ai misiunea de a-l ajuta pe kuzco sa evadeze din inchisoarea lor.
Kuzco cu Llamele - Ymza, vrajitoarea cea rea care vrea sa-i fure regatul lui kuzco, a transformat toate llamelele folosind o potiune magica in niste llamele zombie care il ataca pe kuzco. Tu trebuie sa-l ajuti pe kuzco sa transforme la loc llamelele si sa o invingi pe Yzma.
Kuzco in misiune - kuzco vrea ca trofele sportive sa aiba chipul lui pe ele. De aceea pentru a se intampla acest lucru, kuzco trebuie sa castige toate probele sportive si sa depaseasca recordul mondial.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri