AI CAUTAT JOCURI NOI - GAINI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: gaini

Chicken Golf - In acest joc ai sansa de a juca golf, insa un golf cu un puisor de gaina care trebuie sa ajunga la closca lui. Ajuta-l in aceasta privinta din cat mai putine rostogoliri.
Dexter si gainile - Un nou joc cartoon network cu personajele din desenele animate Dexter. Dexter a mers la ferma unchiului sau, iar din lipsa de ocupatie a construit un aparat care cloneaza gaini. Dar din pacate acest aparat a scapat de sub control atunci cand a aparut Dee dee. Va trebui sa ingradesti gainile cat mai mult posibil pentru a le putea prinde cu mana.
Farm Frenzy - Cel mai tare joc cu ferme online. Trebuie sa ai grija de mai multe animale din care pe viitor va trebui sa scoti produse, iar produsele sa le vinzi comerciantilor.
Farm Frenzy 2 - Al doilea joc din seria jocurilor Farm Frenzy, de data aceasta cu o grafica mult mai buna. Acest joc de strategie este unul foarte captivant. Trebuie sa cresti animalele domestice, dupa care sa scoti produse din aceste animale. Practic trebuie sa duci o viata de fermier.
Ferma mea - In acest joc de colorat pentru copii, avem doua peisaje cu animale la ferma. Va trebui sa le dai culoare fiecarui peisaj, iar daca doresti sa joci alte jocuri de colorat incearca site-ul gamesforgirlz.net.
Garfield cowboyul - Personajul animat favorit tie si anume Garfield s-a hotarat sa isi construiasca o ferma. Hai alaturi de el si ajuta-l sa stranga oua de la gainile din ferma lui.
Puiul De Gaina - Ai fost la tara la bunici si ai adus acasa un puisor de gaina. Imbraca-l sa arate bine pentru viata de la oras si pentru toti care il vor privi de acum cu admiratie.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri