AI CAUTAT JOCURI NOI - DEXTER JOCURI ROBOTI - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: dexter jocuri roboti

Dexter si Mandark - Vesnicii dusmani inteligenti, dexter si Mandark, se bat intr-o noua competitie cu roboti. robotii lui Mandark au fost trimisi sa-i distruga intreg sistemul lui dexter. dexter va trebui sa-i elimine aruncandu-i in acid pentru distrugere.
Dexter si robotii - dexter organizeaza in laboratorul sau cele mai tari batai in ring intre roboti. De aceea si dexter si Mandark si-au construit cel mai bun robot pentru aceasta batalie. Sa vedem ce lovituri ii vei aplica robotului lui Mandark pentru a-l elimina.
Dexter versus Mandark - Cei doi rivali dintotdeauna, dexter si Mandark de pe Cartoon Network, si-au construit in laboratoarele sale cei mai tari roboti pentru a se infrunta. Castigatorul dintre cei doi va deveni proprietar peste laboratorul invinsului.
Lab on The run - Din laboratorul lui dexter au evadat niste creatii facute de el, gandacii electronici. Va trebui sa construiesti un zid de aparare, dar si turnuri de atac pentru a elimina fiecare val de gandaci. Ai grija sa nu scape de sub control, pentru ca iti pot distruge intreg laboratorul.
Laboratorul lui Dexter - Un nou joc cu dexter si Dee dee. Dee dee a lasat liber un robot din laborator, iar acesta a evadat. Va trebui sa gasesti robotul luandu-te dupa urmele ramase de el, inaintea parintilor tai.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri