AI CAUTAT JOCURI NOI - CU ZACK - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: cu zack

Ashley Tisdale - In acest joc cu celebritati, Ashley Tisdale, cantareata si vedeta in serialul zack and Cody, te asteapta sa o imbraci dupa noua moda. Va trebui sa alegi din fiecare categorie ceea ce ii corespunde.
Gateste cu Zack si Cody - Alege unul din cele patru personaje din zack si Cody si intra in lupta pentru bataia cu mancare. Bate-te cu celelalte personaje ramase in lupta si fereste-te de mancarea aruncata.
La pescuit cu Zack si Cody - Maddie, ingrijitoarea lui zack si Cody este la serviciu in magazin. zack si Cody sunt catarati deasupra rafturilor cu snacksuri si vor sa pescuiasca produsele din magazin. Ai grija ca cei doi sa nu fie prinsi de Mandy.
Sky Golf - In acest joc Disney, Donald se joaca jocul sau preferat cu golf si anume Sky Golf. Ajuta-l sa marcheze loviturile din cat mai putine loviri pentru un scor cat mai mare, si atentie sa nu scapi mingea de golf in nori.
Zack si Cody - Cine poate face cea mai mare petrecere a anului 2009, decat zack si Cody. De data aceasta fac o petrece cu pizza, fara permisiunea parintilor. Este unul din cele mai tari jocuri cu zack si Cody de pe Disney Channel.
Zack si Cody in misiune - Unul din cei doi baieti din zack si Cody au ramas neprinsi de catre vrajitori rai. Te afli intr-un castel din Dungeon si trebuie sa-ti eliberezi prietenii din inchisoare.
Zack si Cody in muzeu - zack si Cody sunt in misiune pentru a o ajuta pe mama lor in cariera sa muzicala. Inlocuieste fiecare tablou din muzeu cu un poster cu mama lor. Ai grija sa nu va prinda oameni de garda.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri