AI CAUTAT JOCURI NOI - BOB - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: bob

Baseball cu Spongebob - Haide impreuna cu aceste personaje amuzante din Spongebob si joaca cel mai tare meci de baseball din istorie. Pentru ca sa il castigi trebuie sa lovesti mingea cat mai tare si sa o trimiti departe de adversari. Oare vei reusi?
Bob constructorul - In acest joc un constructor foarte bun si foarte amuzant, bob, iti cere ajutorul pentru a putea termina la timp o lucrare pe care tocmai a primit-o si nu stie daca poate face fata. Acesta trebuie sa construiasca o casa, iar pentru aceasta el trebuie sa duc o gramada mare de piatra la locul constructiei. Tu trebuie sa ai grija ca piatra ajunge la locul potrivit si ca nu cade din masina.
Bob Construieste - bob Constructorul este un joc online foarte interesant, in care tu trebuie sa il ajuti pe bob, un celebru constructor, sa treaca cu bine si de aceasta data si sa reuseasca sa termine la timp proiectul ep acre a promis ca il va face. Pentru ca sa reuseasca tu trebuie sa transporti cat mai multa piatra, intr-un timp cat mai scurt la locul unde acesta are de construit. Fa misiunile cat mai rapid si atunci si scorul tau final va fi unul mai mare.
Cursa cu SpongeBob - Vino alaturi de Spongebob intr-o noua cursa acvatica. Un joc in care o sa vedeti si voi cum este sa conduceti sub apa.
Incredibilii - bob din familia Incredibilii trebuie sa salveze ziua si orasul de fortele raufacatorilor. Elimina robotii folosind forta lui bob cel incredibil. Fereste-te de atacurile celorlati sau pareaza-le!
Monster High Robecca Steam - Jocul acesta o are drept protagonista una dintre cele mai indragite personaje din universul Monster High,pe Robbeca Steam. Balul bobocilor urmeaza a avea loc la cunoscutul liceu de monstri si Robbeca are nevoie de ajutorul vostru pentru a se pregati. Distrati-va si incercati cat mai multe combinatii de imbracaminte si acesorii pana gasiti una pe placul vostru.
Spongebob Soferul - Spongebob s-a pornit intr-o aventura cu noua sa masina si vrea ca tu sa-l ajuti sa depaseasca toate obstacole din calea sa. Creaza poduri peste prapastii pentru a-l scapa de necazul de a cadea in vre-una.
Spongebob tractoristul - Intra in minunata lume a lui Spongebob si prietenii lui si ajuta-i sa colecteze cat mai multi banuti in remorcile tractoarelor lor. Deschide cat mai multe drumuri si colecteaza cat mai multi banuti pentru a putea sa construiesti o ferma noua pentru bunicul lui Spongebob. Doar prietenii lui de incredere vor reusi sa faza acest cadou frumos pentru bunicul micutului Spongebob.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri