AI CAUTAT JOCURI NOI - SPIOANELE - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: spioanele

Chess cu Spioanele - Echipa spioanelor s-au reunit la o misiune noua. De data aceasta ele joaca un fel de sah impotriva unei echipe de raufacatori. Va trebui sa faci miscarile corecte pentru a termina jocul de sah ca invingatoare. Distruge-ti adversarii prin miscari logice si tactice.
Postere cu Spioanele - In acest joc de colorat, vom avea in fata un frumos poster cu spioanele de pe canalul de desene animate Jetix. Va trebui sa alegi culorile celor trei personaje Jetix si sa le pui pe corpurile si hainele acestora.
Puzzle spioanele - spioanele de pe fostul canal de desene animate Jetix, sunt in acest joc de puzzle pentru fete. Va trebui sa unesti toate piesele de puzzle pentru a forma un poster cu spioanele. Cu cat termini mai rapid puzzle-ul cu atat scorul tau va fi mai mare.
Spioana Clover - In acest joc jetix, esti Clover, una din spioanele care face parte din echipa totally spies. Ai primit misiune de la Jerry sa zbori deasupra orasului cu un echipament special pentru a elimina navele extraterestre. Ai grija la obstacole, sa nu te atingi de ele, altfel costumul tau se va strica.
Spioanele - spioanele de pe jetix si anume Sam, Clover si Alex te asteapta in acest joc de indemanare. Esti pe un ring de dans si trebuie sa faci miscarile indicate de computer pentru a trece la nivelul urmator.
Spioanele in actiune - Cel mai nou joc cu spioanele. De data aceasta dansele au primit misiunea de la Jerry sa elimine toti robotii din Mall care au invadat teritoriul. Foloseste dispozitivele pe care vi le-a dat Jerry si termina misiunea.
Totally Spies - In acest joc de dress up, spioanele de pe Jetix, au nevoie de un nou look. Pentru aceasta te-a ales pe tine sa le alegi tinuta dorita de tine. Cu aceasta tinuta vei iesi in Paris la o noua misiune pe care ai primit-o de la Jerry.
Totally Spies Shoot - spioanele au iesit din nou la atac pentru a elimina toti infractorii de pe intreaga planeta. Dar pentru aceasta: Sam, Clover si Alex trebuie sa faca cat mai multe antrenamente. Trebuie sa palesti tintele miscatoare care iti ies in cale.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri