AI CAUTAT JOCURI NOI - LILO AND STITCH - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: lilo and stitch

Cautatori de comori - lilo si stitch au naufragiat pe o insula in cautarea unei comori a piratilor. Alege unul din cele doua personaje si incepe aventura. Colecteaza toate bilele colorate de pe insula pentru a ajunge la adevarata comoara.
Danseaza cu Lilo si Stitch - lilo si stitch fac diverse miscari de dans, cat mai greu de realizat. Alege unul din cele doua personaje si castiga concursul. Pentru aceasta va trebui sa imiti la perfectiune dansul oponentului.
Lilo and Stitch - stitch isi face antrenamentul de zi cu niste masinarii proiectate atat pentru dans cat si pentru actiune. Vei invata miscari noi de dans si modalitati de a impusca o masinarie. Spor la treaba alaturi de lilo si stitch!
Lilo and Stitch diferente - lilo si Stici, sunt cei mai buni prieteni, de aceea isi petrec mai tot timpul impreuna. De data aceasta au nevoie de ajutorul tau. Ei joaca un nou joc de logica si anume: gaseste diferentele. Obiectivul tau este sa gasesti diferentele dintre 2 imagini aproape identice.
Lilo and Stitch laser blast - Un nou joc cu lilo si stici, in care Stici a fost capturat de capitanul Guntu pe nava lui spatiala. Ajuta-l pe Stici sa foloseasca arma lui Laser Blast si evadeaza de pe nava extraterestra pentru a o revedea pe lilo.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri