JOCURI MINICLIP - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri miniclip

Age of speed - Cel mai tare miniclip cu masini in versiune 3D. Intra in cea mai tare cursa cu masini, elimina-ti inamicii busindu-i si evita obstacolele lasate de ei.
Age of speed 2 - Versiunea a doua a jocului Age of Speed, jocuri cu curse de masini de pe miniclip. Condu masina cu grija, colecteaza obiectele si elimina-ti oponentii.
Air Hockey - Un joc sportiv de indemanare cu Hockey virtual. Ai o minge de hockey si trebuie sa o bagi in poarta adversa. Alege cu ce personaj doresti sa participi la campionat si invingeti toti adversarii.
Imbraca Ursul Teddy - Tu ai un ursluet de plus? Daca nu ai, vei fi bucuros sa faci cunostinta cu ursuletul nostru Teddy, un urs de plus simpatic si jucaus, el se pregateste pentru o excursie la munte si nu stie ce haine sa poarte. Credeti ca-l puteti ajuta sa se imbrace in niste haine de vacanta care sa i se potriveasca?
Snow Line - Un super joc miniclip de iarna, in care Mos Craciun trebuie sa parcurga un anumit traseu pentru a colecta toate cadourile si a ajunge la finish. De aceea tu ai fost desemnat sa-i trasezi acest drum.
Squidy - Squidy este o caracatita isteata care din greseala a iesit din acvariul ei cu apa si acuma trebuie sa ajung in el inainte ca sa se usuce. Ajuta-o sa plaseze dinamitele in locurile potrivite pentru a o catapulta cat mai aproape de acvariu sau chiar in el. Fiecare secunda care trece poate fi o sansa in minus de a mai trai pentru Squidy asa ca intra in joc si da-i o mana de ajutor gasind locurile perfecte de plasare a dinamitelor.
spatiu
jocuri