JOCURI DISNEY - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri Disney

American Dragon - Un nou joc Disney cu Dragonul American. Creaturile magice bune au fost rapite de Clanul Hunt. Tu va trebui sa te transformi in Dragonul American pentru a salva creaturile si a invinge fortele raului. Ai grija la seful clanului deoarece este foarte puternic.
Atelierul lui Luigi Cars - Esti unul din angajatii care se afla in atelierul lui Luigi si masinile de curse din desenele animate Cars au venit la acest atelier pentru o schimbare de roti. Va trebui sa aduni cat mai multe roti pentru a putea sa le schimbi cat mai rapid.
Aventura cu Dora si Diego - O noua aventura in care o sa-i descoperiti pe Dora si Diego explorand pe o insula. Ajutati-i sa colecteze cat mai multe puncte si sa termine cursele la timp. Succes!
Capcane Dragonul American - Pentru a deveni un adevarat Dragon American, Jake trebuie sa se antreneze facand praf capcanele inamicilor. La fiecare nivel trebuie sa faci ceva nou, sa vedem de ce esti in stare.
Cars online - Conduci Lightning McQueen, masina de curse de culoare rosie din desenele animate Cars, si esti urmarit de un buldozer. Va trebuie sa sari peste obstacole pentru a ajunge la prietenul tau camioneta.
Cautatori de comori - Lilo si Stitch au naufragiat pe o insula in cautarea unei comori a piratilor. Alege unul din cele doua personaje si incepe aventura. Colecteaza toate bilele colorate de pe insula pentru a ajunge la adevarata comoara.
Coloreaza Cateii - In acest joc de colorat, cei doi catei din imagine au nevoie de niste culoare. Fa-i fericiti si coloreaza-i cat mai frumos astfel incat sa se poata juca din nou impreuna.
Curatenia generala - Tom si-a pierdut paturica preferata. Acesta vrea sa faca curatenie in toata casa doar pentru asi gasi paturica. Ajuta-l pe acesta sa faca curat in casa si sa gasesasca paturica.
Curatenie in garaj Cars - Esti una dintre masinile din Cars si lucrezi in atelierul tau. Dar pentru aceasta trebuie sa faci o mica curatenie. Arunca din calea ta rotile de rezerva si ai grija sa nu sara acul de presiune.
Cursa cu Kuzco - Regatul lui Kuzco este in pericol de a fi luat de catre vrajitoarea Yzma. Trebuie sa castigi aceasta cursa impotriva lui Kronk, altfel regatul tau va fi luat de Yzma. Prietena ta iti va face galerie.
Cursa Kuzco - In acest joc cu imparatul Kuzco in devenire trebuie sa colectezi bonusurile si sa nu te lasi sa te ajunga din urma Yzma si Kronk. Condu o masina din laboratorul lui Yzma si ai grija la obstacole.
Cursa Lilo si Stici - Un nou joc cu curse de masini in care personajele Lilo si Stici trebuie sa fuga cu masina de plaja, de capitanul Gantu. Capitanul Gantu il cauta pe Stici pentru a-l rapi pe nava sa extraterestra. Ai grija sa nu te prinda pentru a evada cu succes.
spatiu
jocuri