JOCURI SPORT - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri sport

Animalele fac Sport - In acest joc ai ocazia de a pune animalele la treaba. Ele vor sa se antreneze si sa fie sanatoase. Tu ajuta-le asezandu-le si alegandu-le culoarea.
Arcunca si prinde mingea - Haide in acest joc de sport si incearca sa castigi fiecare meci. Mai intai trebuie sa iti faci echipa cu personajele tale favorite de pe Cartoon Network si sa iei fiecare superputere de pe jos pentru ca castiga meciul.
Arunca mingea de basket - In acest joc de sport trebuie sa iti demonstrezi indemanarea la aruncarile la cos de la diferite distante. Trebuie sa reusesti cat mai multe cosuri pentru a putea trece la un nivel profesionist.
Baseball cu Spongebob - Haide impreuna cu aceste personaje amuzante din Spongebob si joaca cel mai tare meci de baseball din istorie. Pentru ca sa il castigi trebuie sa lovesti mingea cat mai tare si sa o trimiti departe de adversari. Oare vei reusi?
Ben 10 arunca la cos - Un joc de sport cu Ben 10, in care personajul nostru trebuie sa adauge cat mai multe cosuri in panourile de baschet. Cu cat vei adauga mai multe cosuri cu atat panourile vor veni mai rapid.
Billy si Mandy fotbalisti - Billy si Mandy de pe Cartoon Network au invatat acum si un sport si anume fotbalul. Ajuta-i sa il invinga pe Negri la lovituri libere de la o distanta destul de mare.
Campionatul de minigolf - Micuta Ana s-a inscris in unul dintre cele mai grele campionate de minigolf. Folosesteti indemanarea si ajut-o pe Ana sa castige campionatul.
Casa Foster baschet - In Casa Foster sunt diversi prieteni imaginari printre care si Wilt si Blu. Cei doi au mers in magazerie pentru a juca umpic de baschet. Wilt este ajutat de Blu pentru a arunca mingile de baschet in cosurile de la masinile de spalat.
Cursa de cai - Cumpara-ti calul cel mai rapid si inscrie-l in cursa pentru cel mai rapid cal din orasul tau. Antreneaza-ti calul astfel incat sa castige locul intai la concurs.
Curse cu Cai - In acest joc cu curse, nu vei concura cu o masina, ci cu un cal. Calul ti-l poti alege chiar tu in functie de preferinte, iar dupa aceasta numeste-l pentru a-ti purta noroc.
Evolutia omului pesterii - Daca esti curios cum a evoluat sportul in decursul anilor de la omul pesterii pana in prezent atunci intra in acest joc. Castiga impreuna cu el marele premiul care consta intr-o excursie la Paris.
Flinstones stie bowling - Intra in acest joc de sport si ajuta-l pe Fred Flinstones de pe Cartoon Network sa demonstreze intregii lumi ca este unul dintre cei mai buni jucatori de bowling din epoca de piatra. Oare vei reusi sa castigi fiecare meci?
spatiu
jocuri