JOCURI DE STRATEGIE - Jocuri noi 2013

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri de strategie

Animalele la Servici - Acest joc cu animale este unul mai putin conventional si-ti va spune la sfarsit ce tip de animal esti tu la servici. Alege una dintre poze din fiecare pereche prezentata si afla rezultatele.
Aqua Pipes - Foloseste-te de intuitia ta pentru a restabili fluxul de apa prin tevile care s-au amestecat in urma cutremurulu devastator. Fa aceasta pentru ca toti sa te considere un erou adevarat pentru comunitate. Succes!
Domnul Ploii - Diferente - In acest joc de indentificat diferente, Domnul Ploii le-a ascuns cat de bine a putut. Tu insa esti mai istet decat el si le vei gasi pe toate facand un scor record.
Donald vs Mickey Mouse - In acest joc poti sa iti alegi un personaj disney si sa te bati cu perne si cu alte obiecte. De altfel va puteti juca si cate doi la un calculator, alegandu-va doua personaje. Razboiti-va cu personajele preferate!
Farm Frenzy - Cel mai tare joc cu ferme online. Trebuie sa ai grija de mai multe animale din care pe viitor va trebui sa scoti produse, iar produsele sa le vinzi comerciantilor.
Farm Frenzy 2 - Al doilea joc din seria jocurilor Farm Frenzy, de data aceasta cu o grafica mult mai buna. Acest joc de strategie este unul foarte captivant. Trebuie sa cresti animalele domestice, dupa care sa scoti produse din aceste animale. Practic trebuie sa duci o viata de fermier.
Farm Frenzy 3 - De data aceasta in Farm Frenzy poti alege diferite locatii de pe pamant unde sa-ti plasezi ferma ta online. In functie de ce locatie alegi, animalele vor fi specifice acelei locatii.
Farm Frenzy la Polul Nord - De data aceasta jocul Farm Frenzy s-a mutat la Polul Nord si doreste sa-si faca si acolo cateva ferme, chiar daca conditile nu sunt asa de prielnice dezvoltarii acestora. Va trebui sa-ti creezi propria ferma virtuala si sa cresti animale domestice in ea, ca mai apoi sa scoti profit din ele.
Farm Frenzy Pizza - Daca nu te-ai plictisit de seria jocurilor Farm Frenzy, poti incerca si acest nou joc cu ferme online. Ai grija de animalele tale domestice din ferma ta si fa produse necesare pentru a gati pizza.
Ferma lui Buddy - In acest joc esti un fermier si trebuie sa-ti cladesti drumul catre top. Foloseste-te de unelte pentru a secera, uda, si demola campurile, iar de seminte pentru a planta. Poti chiar si sa cresti animale, toate aceste aducandu-ti profit.
Gaseste Comorile - In acest joc ai ocazia de a te imbogati gasind comorile ascunse pe in ruine. Odata gasite ele vor umple bara din stanga iar cand ea va fi completa vei avansa la urmatorul nivel.
Iron-Man 2 - In acest joc de tip puzzle, sarcina ta este sa identifici diferentele intre pozele cu personajele din iron man 2. Fi vigilent si ai grija sa gasesti cat mai multe inainte sa
spatiu
jocuri